Türkiye Go Oyuncuları Derneği » Türkiye Go Ligi

KGS Sorunları ve Lig Maçları

(5 posts)
  • bertan tarafından 8 ay önce başlatıldı.
  • Gokhan Yildiz tarafından Son cevaplar
  1. bertan
    Bertan Bilen

    Arkadaşlar merhaba,

    Bildiğiniz üzere KGS bir süredir sorunlu. Sunucu sürekli gidip geliyor. KGS'de yaşanan bu bağlantı sorunları sebebiyle biz de ligin standart maç saatlerinde sorunlar yaşıyoruz.

    Örneğin bu hafta için, ertelenen maçların standart maç saatinde KGS sorunlu olduğu için bu maçlar otomatik olarak bir sonraki haftaya ertelenmiştir. Aynı şekilde 21.00'deki maçlar da KGS'de sorun düzelmediği takdirde otomatik olarak bir sonraki haftaya ertelenecektir.

    Sonraki haftalarda aynı sorunların yaşanması durumunda oyuncular tekrar bilgilendirilecektir.

    Bilginize.

    TGL komisyonu adına,
    Bertan Bilen.

    8 ay önce gönderildi. #
  2. Merhaba,

    KGS'de yaşanan sorunla ilgili "KGS" başlığı adı altında bir açıklama yazdım. Merak ettiğim acaba sadece bu haftalık rakipler birbirleriyle alternatif sunucularda oynayıp ( WBaduk, IGS, Goshrine vs ) sgf dosyalarını gönderseler en azından lig ile ilgili sorunu çözemeyez miyiz?

    8 ay önce gönderildi. #
  3. bertan
    Bertan Bilen

    Eren merhaba,

    Bu hafta için geç oldu sanırım ama ilerleyen haftalarda KGS'de sorun yaşanmaya devam ederse düşünülebilir tabii ki.

    8 ay önce gönderildi. #
  4. İlerki haftalarda çok büyük bir aksilik yaşanmazsa sorun çıkmayacaktır.

    8 ay önce gönderildi. #
  5. Gokhan Yildiz
    Üye

    KGSye giremiyorsanız iletisim@turkiyegoligi.com adresine durumunuzu belirten bir eposta atınız lütfen. KGS bağlantı problemi nedeniyle maç yapamayan oyuncuların maçlarını bir sonraki haftaya erteleyeceğiz.

    8 ay önce gönderildi. #

Bu konu için RSS beslemesi

Cevapla

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız