Turnuva yeri kesinleşti mi?
2008 Alpar Kılınç Go Turnuvası
(16 mesaj) (7 katılımcı)-
3 yıl önce gönderildi #
-
Ne durumdayız bilen var mı?
3 yıl önce gönderildi # -
şu an beklemedeyiz hocam
Tarih kesin mi peki, yoksa değişme riski var mı?
Tarih tam kesin değil. Zaten tgod sayfasında yazan tarih olma olasılığı hiç yok. Büyük ihtimalle 27-28 Aralıkta olacak.
haftasonu, büyük ihtimalle pazar günü ankara'da olacağım. turnuva organizasyonuyla ilgilenen arkadaşlarla buluşup çalışalım mı?
bence güzel olur.
pazar 14:00 ortadunya iyi mi?
olur ama organizasyonun başında eren olduğu için onunla anlaşın :-)
geçen toplantıda en çok tartışılan ve çözülmesi zor gözüken konular:
-japon vakfının illa burda turnuva yapacaksınız demesi ve fakat sadece 1 gün izin vermesi.
-sponsor.diğer konular kolay çözülür.. umarım eren ilgilenir ama umutsuzum..
-türker-
Merhaba.
Pazar günü Orta Dünya'ya gelirim. Turnuva mekanında hala bir gelişme yok ama sabırsız olmaya da gerek yok. Tarih ise Aralık'ın son haftasonu olacak. Bence en önemli şey ki bunu 50. kez söylüyorum kusura bakmayın sponsor meselesi, onun içinde yarın sponsor ekibi olarak toplanıcaz.
Türker'in umutsuzluk meselesine gelince, umutsuz olmana gerek yok Türkercim zira sen bu tür olaylarla hiç ilgilenmeyen, 2 adet takım bile taşımaya üşenen bir insansın.Bu nedenle sakın beni eleştirmeye kalkma! Götürememendeki bahanen araba yerine trenle gitmek yalnış hatırlamıyorsam, ama bu benim için çok önemsiz, benim trenle yerinden zar zor kalkan 3 koli malzemeyi İzmir'e nasıl götürdüğümü Çağatay hoca veya Türker anlatsınlar sana...
Herneyse olay benim ne yaptığım değil bizim ne yapacağımız, o gün o kadar konu konuşuldu herkes kendi başlığına baktı mı?
Pazar günü görüşürüz.
Saygılar...
27-28 Aralık 2008 tarihinde düzenlenecek Alpar Kılınç Go Turnuvası’na önkayıt için son tarih 21 aralık olarak belirlenmiştir. Önkayıt yapmak istememizin amacı sorunsuz bir organizasyon, 26-27 Aralık tarihleri için konaklama imkanı sağlamak ve ODTÜ’ye girişlerde sıkıntı yaşanmamasını sağlamaktır.
Turnuva ücreti 25 YTL olarak belirlenmiştir. Önkayıt yaptıranlardan(önkayıt yaptırmamış TGOD üyelerinden) 20 YTL, önkaydını yaptırmış TGOD üyelerinden 15 YTL ve 18 yaş altı oyunculardan 10 YTL ücret alınacaktır.
Önkayıtlar alındıktan sonra her oyuncunun kalacakları yerler WEB sitesinde duyurulacaktır.Turnuva ödülleri birinciye kupa ve 150 YTL, ikinciye madalya ve 100 YTL, üçüncüye madalya ve 50 YTL’dir. Ayrıca savaşçı ruh ve centilmenlik ödülümüz olacaktır. Turnuvada 5’te 5 yapan herkese (üst grup hariç) bir katlanır GO tahtası, 5’te 4 yapan herkese GO kitabı hediye olarak verilecektir.
Turnuva 5 tur olacak, Japon kuralları uygulanacak ve Ana Süre 45 dakika – byo-yomi 10/25 dakika/hamle olacaktır.
Turnuvada ilk 3 maç KGS’den canlı yayınlanacaktır. Hakemler: Fidan Mike, Fatih Sulak ve Batuhan Öztürk olacaktır.
3 yıl önce gönderildi #
-
Ben de gelcem turnuvaya, beni de kaydedin kapıda kalmıyım, odtüye girmek için mezun kartım yok. Yatcak yerim de yok, Sayın Ankaralılar ;)
Şu an başka yerdeyim ama turnuvaya İstanbuldan gelcem, yine İstanbula döncem sanırım. Var mı organizasyon ey İstanbul ahalisi?
önkayıt nasıl yaptırılıyor ki? onunla ilgili bilgi bulamadım..
şimdi buraya yazınca önkayıt olmuş mu olduk?
sevgiler,
yasin.3 yıl önce gönderildi # -
Ad, Soyad, Seviye, Şehir ve Kulüp bilgilerinizi gmail.com'da keremozenir hesabına gönderirseniz önkaydınız yapılacaktır -yani en azından sayfanın flash kısmı öyle diyor.
Düzenleme: Kerem Özenir'in e-posta adresinin spam botlarca kullanılmasına katkıda bulunmamak için adresini bölerek verdim.
Tesekkur ederim Barkın. Atlamışım..
turnuva için önkayıtlar bitmiştir, 75 kişi önkayıt yaptırdı.
3 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.