Selam,
Onkayit formunu dolduraran katilimcilara gonderdigim mailin bir kopyasini buraya da ekliyorum. İlgilenenler bana altta verdigim iletisim bilgilerimden ulasabilirler.
21 Agustos Pazar gunu baslayip, 28 Agustos Pazar gunu sona erecek 2011 Yaz Kampi icin rezervasyonumuzu en kisa surede tamamlamamiz gerekiyor.
Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil kişi başı ücretler aşağıdaki gibidir.
Bungalov, 54 TL.
Dıngalov, 63 TL.
Çadır 45 TL.
Güzel haber; öğrencilere, yanlarında öğrenci kimlikleri ile geldikleri sürece %20 indirim uygulanacak.
Yani öğrenci arkadaşlar için;
Bungalovlar 48,
Dıngalovlar 56
Çadırlar 40 TL olacak.
Bir bungalov veya dıngalovu sadece 2 kişi paylaşabiliyor.
Kamp programi ozetle su sekilde;
Dan oyuncularimiz workshoplar duzenleyecekler ve oyunlarimizi yorumlayacaklar.
Baslangic seviyesindeki oyuncular sizleri unutmadik, sizlere gonullu olan tek haneli kyu oyunculardan bir koc atanacak, kampin ilk gunlerinde birebir dersler sizi bekliyor. Koc sistemi ile calistirilan oyuncular arasinda daha sonra bir mini turnuva yapabiliriz. Ogrencisi 1'inci olan en iyi Koc secilecek..
Hergun 1 tur olmak uzere ana turnuva yapilmasi planlaniyor. (7tur)
Handikapli surekli turnuva ( sectiginiz oyuncular ile kumda, cayirda, bungalovda oynadaginiz handikapli oyunun sonucunu kaydettirmeniz halinde en cok galibiyet alan oyuncuyu surekli turnuva birincisi secilecek.)
Blitz Bira turnuvasi - Kampin son aksamlarindan birinde duzenlenecek bu turnuvada her hamleden sonra bir yudum bira icmeniz gerekiyor. Yasi kucuk katilimcilar, gazoz veya meyve suyu ile katilabilirler mi biraz dusunmeliyiz :) Suresi biten, birasi biten ya da kural ihlali yapan (birayi icmeden saate basmak gibi..) kaybeder.
Takim Turnuvasi - Katilimci sayisina gore 3 yada 4 kisiden olusan takimlar arasi duzenlenecek olan turnuvada takiminiz icin savasirken ne kadar azimli ve kolay pes etmeyen biri oldugunuzu yeniden kesfedeceksiniz.
Bunlara ek olarak baska supriz etkinliklerimiz de olabilir.
Rezervasyonumuzu tamamlayabilmemiz için onumuzdeki 3 Gun icerisinde bana kararinizi iletmenizi bekliyorum.
Katilim Durumu: Evet/ Hayir
Katilim Tarihleri: erken veya gec gelecekler olabilir. tam tarihleri yazmaniz onemli (23 agustos gece vadide konaklayacagim ve 26 agustos aksam ayrilmis olacagim gibi..)
Konaklama tercihi: Cadir, Bungalov, Dingalov
Birlikte konaklamak istediginiz arkadasinizin adi:
Yanitlarinizi dogrudan bana, gozdetaskin@gmail.com adresine gondermenizi rica ediyorum
Soru ve onerileriniz icin facebook uzerinden ve mail adresimden gece gunduz ulasabilirsiniz.
Kampta Görüşmek Üzere, Sevgiler.