Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 2023

TGOD 

Üyelerimizin dikkatine,
TGOD Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 30 Nisan (Pazar) 2023 saat 12:00’da aşağıda belirtilen gündem dahilinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Gündem:
1. Yönetim ve Denetleme Kurullarının döneme ait raporlarını sunması,
2. Yeni Yönetim ve Denetleme Kurullarının seçimi,
3. Tüzük değişikliği yapılması,
4. Türkiye Go Oyuncuları Derneği isminin Türkiye Go Derneği olarak değiştirilmesi,
5. Üye aidatları.
Yukarıda belirtilen tarihte salt çoğunluk sağlanamadığı takdirde, Genel Kurul toplantısı 7 Mayıs (Pazar) saat 18:00’da çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

ÖNEMLİ NOT: Çevrimiçi toplantı İçişleri Bakanlığı ile akredite olmuş firmadan hizmet satın alımıyla yapılacaktır. Toplantının gerçekleşeceği platforma giriş için “TGOD Üyeler” Whatsapp grubundan toplantıdan önce ilgili bağlantı paylaşılacaktır. Bu bağlantıdan e-devlet giriş bilgilerinizi kullanarak toplantıya katılabilirsiniz.
ÖNEMLİ NOT 2: Yukarıda bahsedilen Whatsapp grubuna henüz üye değilseniz lütfen en kısa zamanda iletisim@tgod.org.tr adresine mail atarak durumunuzu belirtiniz.
ÖNEMLİ NOT 3: Tüzük gereği üye aidatları ile ilgili; “… ait olduğu yılın mart ayından önce ödemiş bulunmayı taahhüt etmek şarttır.”. Bu sebeple 24 Nisan 2023 17:00 itibariyle aidat borcu olan üyelerin üyelikten çıkış işlemleri başlatılacaktır. Aidat borcu olan üyelerimizin, üyeliklerinin devamı için bu tarihe kadar aidat borçlarını ödemeleri gerekmektedir.
ÖNEMLİ NOT 4: Derneğimize üye olarak Türkiye’de Go oyununun gelişimine katkı sağlayabilirsiniz. Genel Kurul’a katılmak isteyen fakat henüz üye olmayan kişiler 24 Nisan 2023 17:00’a kadar üyelik başvurusunda bulunmak şartıyla Genel Kurul’a katılabilirler.

Recommended Posts

2023 Gençler Milli Takım Seçme Turnuvası

Avrupa Gençler Go Takım Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek milli takımın belirlenmesi için 22 Ekim 2023 (Pazar) günü online olarak KGS üzerinden bir turnuva düzenlenecektir. Kayıt ve turnuva bilgileri için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. https://www.tgod.org.tr/gencler-milli-takim-secme/

TGOD 

3. Kore Büyükelçiliği Gençler Baduk Şampiyonası

Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Gençler Baduk Şampiyonası 2023 yılında Türkiye Gençler Baduk şampiyonlarını bulmak için yapılacaktır. 3. Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Gençler Baduk Şampiyonası’nın Eleme Turnuvası 9 Eylül 2023 (Cumartesi) tarihinde Online olarak KGS üzerinden gerçekleştirilecek, Final Turnuvası ise 4 Kasım 2023 (Cumartesi) tarihinde Güney Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği/Ankara’da yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.Kayıtlarınızı https://www.tgod.org.tr/3-gencler-sampiyonasi/ adresinden yapabilirsiniz.

TGOD 

Türkiye Gençler Online Go Ligi

Türkiye Gençler Online Go Ligi başlıyor! 20 yaş ve altı genç go oyuncularına deneyim kazandırıp gelişimlerine katkıda bulunmak ve birbirleriyle olan iletişimlerini arttırmak için düzenlenen gençler ligi çok yakında başlıyor. Lig süresi, herkes aynı oyuncu ile ikişer maç yapacak şekilde 2 döngü olarak belirlenecektir. Kaç hafta süreceği katılımcı sayısına göre tayin edilecektir. Lig başlangıç tarihi […]

TGOD