Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 2023

Üyelerimizin dikkatine,
TGOD Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 30 Nisan (Pazar) 2023 saat 12:00’da aşağıda belirtilen gündem dahilinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Gündem:
1. Yönetim ve Denetleme Kurullarının döneme ait raporlarını sunması,
2. Yeni Yönetim ve Denetleme Kurullarının seçimi,
3. Tüzük değişikliği yapılması,
4. Türkiye Go Oyuncuları Derneği isminin Türkiye Go Derneği olarak değiştirilmesi,
5. Üye aidatları.
Yukarıda belirtilen tarihte salt çoğunluk sağlanamadığı takdirde, Genel Kurul toplantısı 7 Mayıs (Pazar) saat 18:00’da çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

ÖNEMLİ NOT: Çevrimiçi toplantı İçişleri Bakanlığı ile akredite olmuş firmadan hizmet satın alımıyla yapılacaktır. Toplantının gerçekleşeceği platforma giriş için “TGOD Üyeler” Whatsapp grubundan toplantıdan önce ilgili bağlantı paylaşılacaktır. Bu bağlantıdan e-devlet giriş bilgilerinizi kullanarak toplantıya katılabilirsiniz.
ÖNEMLİ NOT 2: Yukarıda bahsedilen Whatsapp grubuna henüz üye değilseniz lütfen en kısa zamanda iletisim@tgod.org.tr adresine mail atarak durumunuzu belirtiniz.
ÖNEMLİ NOT 3: Tüzük gereği üye aidatları ile ilgili; “… ait olduğu yılın mart ayından önce ödemiş bulunmayı taahhüt etmek şarttır.”. Bu sebeple 24 Nisan 2023 17:00 itibariyle aidat borcu olan üyelerin üyelikten çıkış işlemleri başlatılacaktır. Aidat borcu olan üyelerimizin, üyeliklerinin devamı için bu tarihe kadar aidat borçlarını ödemeleri gerekmektedir.
ÖNEMLİ NOT 4: Derneğimize üye olarak Türkiye’de Go oyununun gelişimine katkı sağlayabilirsiniz. Genel Kurul’a katılmak isteyen fakat henüz üye olmayan kişiler 24 Nisan 2023 17:00’a kadar üyelik başvurusunda bulunmak şartıyla Genel Kurul’a katılabilirler.

Recommended Posts

17. Hacettepe Go Turnuvası Kayıtları Açılmıştır

2006 yılında beri geleneksel olarak her sene düzenlenmekte olan Hacettepe Go Turnuvası’nın 17.si, bu sene 4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Camlı Kafeterya’da yapılacaktır. Tüm go oyuncularını turnuvada görmeyi bekliyoruz. Kayıtlar ve turnuva hakkında detaylı bilgi için mesajın devamındaki linki kullanabilirsiniz. https://www.tgod.org.tr/17-hacettepe-go-turnuvasi/

12. Smyrna Go Turnuvası Ön Kayıtları Açıldı